Съвети

Коледата (не)ТРАДИЦИОННА

koledna kutia

Зимните празници стоплят душата и стомаха, но измъчват ума. “Подаръци, подаръци, подаръци” е повелята на празника, а изборът на най-подходящите може да се окаже тежка задача, не само от финансово естество. Как да запазим личното отношение, да бъдат нещо полезно и желано и да дадем обещание  за нещо повече – за хубави делници след празниците?

 

Нашата коледна кутия за нея и него съдържа практични вещи, които носят смисъла на зимните празници и приканват към повече топлота помежду ни. Добавената стойност на кутията е в това, че тя е плод на добра кауза и подпомага хора с различни възможности, тоест с покупката й вие правите празника на някого друг още по-светъл.

 

И така, нека видим какво ви е подготвил Дядо Коледа. Дали съществува ли? Да, има го, той ви дава сили да се справите с покупките за празника, защото е зает да събира желания.

 

И така, да започнем с най-важния подарък – грижата за себе си. Затова сме подготвили писмо ОТ мен ЗА мен с пожелания и планове за следващата година. Не забравяйте, че най-важният човек в живота ви сте самият вие и затова заслужавате достойна грижа! Желанията се сбъдват, ако не ги изоставяме.

 

И за да посрещнем сладко сладко празниците, да си налеем чай с ром, кафе или горещ шоколад в новата порцеланова чаша. Да, това е чаша като всички останали, но също така в нея сме вложили лично послание, което да напомня, че кафето или чаят са лично и единствено ваши. Времето с тях също, а покрай празниците е важно да си отделим такова време.

 

Да не забравяме и топлите памучни коледни чорапи, които винаги приканват към зимен сън…имах предвид мързел. Всеки празник води след себе си поне няколко часа или дни в зимно безвремие с остатъци от празнични сладкиши, кулинарни изкушения или с чаша вино например. За това лично време, или за прехода в планината, дори за сивата киша, са нашите чорапи. Те напомнят за съвета на баба: “Пази си краката!”, защото само така можете да продължите напред.

 

И все пак е зима. Студено е. Един богато декориран и топъл кашмирен шал може да превърне и най-скучното сиво или черно яке, палто в стилна зимна дреха. Аксесоарите отличават хората с  лятно чувство в сърцето през зимата. Нека ви е топло и лятно. Лятото идва….скоро.

 

И не на последно място – да поговорим за пари. Обикновено в пожеланията ни за празниците винаги присъства берекетът. Понякога го свързваме с пари, друг път с успех в живота и в професията, но винаги, винаги се надяваме да имаме повече от хубавото в живота. Парите са средство в преследване на щастието, е затова сме подготвили портфейл от естествена кожа, в който те да се множат.

 

Бъдете щастливи, подарете си любов и нека празниците ви започнат!

А новите ни коледни изкушения можете да разгледате тук!

Автор: Мая Цанева
mayatsaneva.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *