Новини

Какво се случи с Box to Remember през 2019?

Box To Remember

Измина и първата година от живота на Box to Remember! За нас тази година беше изпълнена с вълни от радости, но и трудности по пътя в търсене на правилната рецепта за устойчив бизнес с кауза!

Една инициатива, предприета с много желание, вдъхновение и идеи, извървя  първите си стъпки, срещна първите си изпитания, остави първите следи в живота на много хора.

Кой стои зад Box to Remember?


Когато предприехме предизвикателството да създадем Box to Remember, екипът ни включваше само нас, две сестри и нашите две прохождащи деца, специализирани в (раз)опаковане на подаръци J. През тази година успяхме да разширим екипа си от двама души на дванадесет, всички от които част от силната общност на хората с различни възможности!

Запознайте се с някои от тях:


„Аз съм Нина, на 31 години от Велико Търново. Имам заболяване на костите. Радвам се, че работя в екипа на 
Box to Remember, където творим уникални подаръци за всякакви поводи! Работилницата на Box to Remember е прекрасно място, което дава шанс на хората с различни възможности да покажат своя творчески потенциал“


„Аз съм Кирил и съм глух. Много се радвам, че работя с Поли и Диана. Те правят прекрасни неща, като повярваха в хората с различни възможности. Аз съм глух и се гордея като такъв
. Box to Remember е уникална възможност да покажем на обществото по един различен и позитивен начин хората с увреждания, а именно, че те могат да бъдат равнопоставени.“


„Аз съм Янка, на 33 години, майка на 2 деца, 100% загуба на слуха. Обичам да създавам и творя, вярвам, че работата може да носи голямо удоволствие, затова се стремя да влагам всичко от себе си!“


Какво подобрихме?

Нашият малък социален бизнес започна със скромно портфолио от пет тематични кутии. Благодарение на постоянната обратна връзка от нашите клиенти и искреното ни желание да се развиваме, през тази първа година успяхме да увеличим продуктите от 5 на 67, като въведохме нови кутии и обновихме съдържанието на съществуващите.


Кой ни помогна?

Всичко това нямаше да бъде възможно без нашите партньори и клиенти, които ни подрепиха във всички добри и трудни моменти по време на нашето начално развитие!

Новата година е време за равносметка, време, в което да кажеш благодаря, да се обърнеш назад и да оцениш всичко, което си постигнал. Време, в което да кажеш благодаря!

Бихме искали да благодарим на всички, които повярваха в нас, помогнаха ни и ни се довериха!

Благодарим и на всички 458 индивидуални клиенти, част от които вече можем да наречем приятели!

Медиите и организациите, които ни подкрепиха тази година: Trending TopicsBloomberg TVБНРУспелитеСвръхчовекът с Геори НеновHer StartupДетските градиниОбединени идеи за БългарияStartup Navigator!

Благодарение на всички вас, Box to Remember извървя крачката от стартиращ бизнес до устойчиво социално предприятие!

Посрещаме 2020 година, заредени с мотивация, идеи и вдъхновение и пожелаваме на всички вас една година, изпълнена с радости, успехи и поводи за подаръци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *