Новини

Box to Remember с първите месечни кутии за ранно детско развитие „Бебезнайко“

Bebeznaiko mesechni kutii

Box to Remember е нашият метод да създаваме усмивки – от една страна чрез оригиналните подаръци, а от друга страна – чрез създаване на трудова заетост за хората с различни възможности и подкрепата към тях за равни права на пазара на труда.

Дойде обаче един момент, в който бяхме на път да престанем да създаваме усмивки…и по двете линии. Пандемията прекъсна търсенето на авторски подаръци, а този факт от своя страна доведе до липса на работа за нашите глухи приятели. И така, какво да правим?

Започнахме да мислим за продукт, който да отговори на търсенето в момента. Всички майки и деца си бяха вкъщи (включително и ние), без възможност да извършват обичайните си дейности и забавления навън. Тогава решихме да създадем колекция от кутии, предназначена за децата вкъщи на възраст от 0 до 4 години. Така се роди идеята за ежемесечните кутии „Бебезнайко“.

Всяка кутия съдържа тематични образователни игри и материали на различна тема: Пролетни вълшебства, Морски вълнения, Думички любими, Числата – моите герои, Земя и природа и много други! Изпраща се всеки месец до вратата на любимото детенце и така регулярно му предлага нови и разнообразни занимания, които развиват фина моторика, груба моторика, речева дейност, сетивност и спомага за подобряване на концентрацията – умения, които ние от все сърце се стараем да развиваме в нашите собствени деца от най-ранна детска възраст. Можете да прочетете повече тук.

С този нов продукт ние се борим да създадем ежемесечен източник на приходи, който да ни позволи да продължим работата си и занапред и да имаме възможност да осигурим трудова заетост на нашите приятели с различни възможности и през следващите месеци, въпреки пандемията и спада в продажбите при останалите ни продукти.

Междувременно, докато създавахме „Бебезнайко“. се оказа, че настоящата платформа, която използваме не предлага достатъчно функционалности, за да въведем новия ни продукт с всичките си възможности за 3-месечен и 6-месечен абонамент. Така се стигна и до новия ни уебсайт. Помогнаха ни IT специалистите от MarmaLAB Creative, които взеха присърце нашата идея и създадоха уебсайта, който винаги сме искали. Оптимизирахме сайта визуално и функционално, за да е по-удобен за всички наши клиенти.

В резултат от пандемията и първоначалният рязък спад в продажбите, се родиха две нови «бебета» на Box to Remember – „Бебезнайко“ и нашият нов уебсайт!

Оказва се, че понякога именно в тежки времена човек се мотивира да създава, променя и търси алтернативни възможности, защото пътят надолу не е и никога няма да бъде опция за нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *