http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Какво е да си част от екипа на Box to Remember?

Какво е да си част от екипа на Box to Remember?

 

Box to Remember работи в подкрепа на хората с различни възможности и се бори за равни права на пазара на труда. Екипът ни се състои от млади, енергични и борбени хора от глухата общност и такива с двигателни проблеми.

А кои са те? Прочетете интервюто с прекрасната Нина!

Здравей Нина! Разкажи ни за себе си. 

 

  • Казвам се Нина Попова от Велико Търново. На 31 години съм. Работя в сферата на финансите. Обичам да пътувам.

 

Как започна да помагаш в Box to remember? Какво те мотивира?

 

  •  Видях страницата на Box to remember и идеята ми се стори много интересна и реших да се свържа с тях и да се включа в екипа. За мен беше много интересно, когато за пръв път отидох в работилницата и разгледах кутиите с подаръци. Останах впечатлена от оригиналните идеи на екипа.

 

Каква е най-приятната и най-предизвикателната част от работата ти в проекта?

 

  • Най-приятно е опаковането и декориране на оригиналните подаръци. Предизвикателството да се запозная с толкова креативни и вдъхновяващи хора беше удоволствие за мен. 

 

Имаш ли любима кутия, аксесоар, предмет, който изработваш?

 

 

Какво ти носи проекта? 

 

  • Проектът за мен е удоволствие от създаването на различни и иновативни подаръци, заедно с прекрасни хора. 

 

Какво би казала на хората, които купуват кутиите?

 

  • Бих казала на хората, които купуват кутиите с подаръци, че осигурят незабравим подарък и спомен за любимите си хора. 


Ако имате желание да се включите в нашите работилници, пишете ни по е-поща на адрес office@boxtoremember.com Box to Remember подкрепя хората с различни възможности в техния устрем към самостоятелност и напредък. Кутиите на Box to Remember се изготвят със съдействието на глухи и слабочуващи хора и лица с двигателни увреждания. Благодарим на нашите приятели от МОГА и Jamba, които съдействат за набирането на млади мотивирани кандидати. Ние държим на хората, с които работим, и считаме, че е въпрос на уважение към техния труд, да им бъде предложено добро пазарно възнаграждение и да се работи на договорни принципи.Автор: Мая Цанева

mayatsaneva.com

Какво се случи с Box to Remember през 2019?

2 януари 2020 Измина и първата година от живота на Box to Remember! За нас тази година беше изпълнена с вълни от радости, но и трудности по пътя в търсене на правилната рецепта за устойчив бизнес с кауза! Една инициатива, предприета с много желание, вдъхновение и идеи, извървя  първите си стъпки, срещна първите си изпитания, остави първите следи в живота на много хора. А какви бяха те? Прочетете повече тук.

Коледата (не)ТРАДИЦИОННА

24 октомври 2019 Зимните празници стоплят душата и стомаха, но измъчват ума. “Подаръци, подаръци, подаръци” е повелята на празника, а изборът на най-подходящите може да се окаже тежка задача, не само от финансово естество. Как да запазим личното отношение, да бъдат нещо полезно и желано и да дадем обещание  за нещо повече - за хубави делници след празниците?

ИТ нинджа - от какво има нужда съвременният компютърен специалист?

24 септември 2019 Какво знаем за живота на ИТ нинджите? Те имат нужда от бърза мисъл и ловки ръце, за да кодират, ловят вируси и пишат приложения. Също така седят дълго зад компютъра си и социалният им живот често е оскъден. Те имат въображение и кураж и също така им се налага да разрешават ежедневни проблеми като погрешно включен рутер, да издирват изгубени документи,  или да влизат в битка с хакери, без да губят търпение. Не на последно място, имат специфично чувство за хумор, което и да не разбираме, уважаваме.

Организация на моминско и ергенско парти в 7 лесни стъпки

23 септември 2019 Планирането на тази вечер обикновено се случва в разгара на планирането на големия сватбен ден и често не остава време и фантазия за организирането на незабравима моминска/ергенска вечер. Ако все още не сте започнали да мислите за това, погледнете този основен  списък със задачи и въпроси, на които да си отговорите. 

Супермен - не! Супер учител!

23 август 2019 Неусетно и непреклонно новата учебна година идва и много ученици и техните родители отново ще потърсят начин да изразят своето уважение към учителите. Какво да направите, така че да изградите или заздравите връзката на ученика си с класа и учителите, да покажете ангажимента си да работите заедно с хората в образователната система за бъдещето на детето си?

5 причини да се обърнете към Box to Remember за оригинален корпоративен подарък

16 август 2019 Изборът на оригинален корпоративен подарък, който да не е безполезен, но да показва лично отношение и да подсили взаимния ангажимент между компанията и получателя, става все по-труден, нали?

Подаръците създават преживявания

14 август 2019 Всъщност в океана от стоки и услуги, с най-голяма стойност остават тези, които създават преживяване и съхраняват спомени. Често тези подаръци или стоки, действия от ежедневието или по повод не са скъпи като парична стойност, но са безценни, защото провокират въображението и предизвикват ума да запази моментите.

Три сватби и едно кръщене

13 август 2019 Преди няколко лета ми се наложи за една година да присъствам на три сватби и едно кръщене. Представете си как отворих гардероба си, драматично заявих: „Няма какво да облека!“, и още по-тежко , но с желание се заех със задачата да измисля подаръци, които да не са прахосъбирачки или просто поредният плик с пари.