Кутия "Супер Учител"

Да бъдеш учител....това е не просто професия, това е призвание, за което трябват хиляди качества като търпение, умение за превръщане на сложната материя в прости и запомнящи се факти, разбиране и усет, и най-вече любов към учениците. Учителят заслужава признание и уважение. Но и заслужава много повече - заслужава Кутия "Супер Учител".

Кутия "Супер Учител" е оригиналният подарък за учители, който ще поднесе цялото възхищение и обич, които искате да дарите на своя близък, захванал се с нелеката задача да бъде учител.

Всеки предмет в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.


Размер на кутията: 34/24/12 см


Съдържание

  1. Скреч карта на света: учителят непрестанно дарява знания за света. Нека му пожелаем да види всички чудеса на света със собствените си очи и да ги отбележи на личната си скреч карта.
  2. Дневник на един супер учител: дневник за всички разтапящи сърцето моменти с любимите ученици, дневник, чрез който ще се увековечат всички неповторими случки и наблюдения.
  3. Чаша "Супер учител": мотивираща чаша за кафе или чай, чрез която всеки учител ще отиде зареден и щастлив на работа. 
  4. Чорапи "Супер учител": забавни чорапи за весело учителско настроение, подготвени с щипка хумор, лъжица плат и цветна текстилна боя на вкус,  специлно за вас от нашите партньори "По чорапи".
  5. Светещи спомени: гирлянд с лампички и щипки, на който се закачат всички снимки с ученици, бележки и вдъхновяващи мисли, които ще развеселяват учителя всеки ден.Размер: 2 метра/ 20 бр. лампички

 

А какво е да бъдеш Супер Учител? Прочетете повече тук.

64,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Супер Учител"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!