http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "IT Ninja"

IT - една от най-младите и в същото време перспективни професии на нашето време.

Всеки от нас има познат IT. Колко често сте търсили подходящ подарък за програамист или за ИТ специалист и сте стигали до извода - той/тя си има всичко...какво да подаря? Ние имаме отговора! Вашият приятел все още си няма всичко, защото няма уникалната авторска кутия с изненади "IT Ninja", оригиналният подарък за програмист, софтуерен или хардуерен специалист!

Всеки подарък е с лично послание, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване!

Размер на кутията: 34/24/12 см

Съдържание:

1. Power bank (външно батерия за телефон), 2200 МаЧ, Villex, : Всеки IT специалист има нужда от телефон с пълна батерия, дали за работа или за забавление, или просто да се покрие за минута. 

2. IT чорапи: представяме ви единствените чорапи, чрез които вашият IT приятел ще може да премести компютър с кутрето на крака, създадени специално от нашите партньори "По чорапи".

3. Чаша IT Ninja: лична чаша на всяка It Ninja, чрез която сутрешното кафе и чай ще донесат не просто енергия, но и доза самочувствие. Чаша за програмист или ИТ специалист 330 мл. 

4. Скреч карта на света: скреч карта на света, която ще превърне мечтите за пътувания в реални планове и цели, а след това и в прекрасен спомен, отбелязан и завинаги запаметен на картата. Размери 42/30 см

5. Бонбони за креативно мислене: крушка с шарени бонбони за почивка, за настроение, за късмет и позитивен поглед над живота.

Съдържанието на кутията е на английски език и е подходящо за хора в IT сферата, владеещи английски език. Или с две думи - за всички :)

А от какво има нужда съвременният ИТ специалист? Вижте повече тук.

 

79,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "IT Ninja"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!