http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Персонализирана кутия "За теб" I Мъж

Универсалният и персонализиран подарък за мъж!

След десетки часове дискусии, събиране на съвети и идеи за най-желания подарък за мъж, подходящ за всеки повод, създадохме с много внимание и любов Кутия с изненади "За теб"!

Това е подаръкът, който съчетава личния елемент чрез възможността за изписване на име върху капака на кутията с практичните подаръци, на които мъжете се радват!

Оригинален и практичен подарък за мъж, подходящ за рожден ден, имен ден, личен празник, Коледа, Свети Валентин, както и всеки друг празник, който заслужава оригинален подарък.

Кутия с изненада „За теб“ представлява персонализиран и оригинален подарък за мъж - вашият съпруг, брат, приятел или баща. Подарък за мъж на 20, 30, 40, 50 или 60 години! Възрастта няма значение, когато посланията и вниманието от подаръка носят радост цял живот!

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за мъж, които можете да намерите само при нас!


Размер на кутията: 34/24/12 см.


Съдържание

1. Манерка с 3 бр. чаши: вкъщи, на планина или на море, тази манерка ще се превърне в любим и верен другар, винаги готов да зареди с градус настроение.

2. Забавни мъжки чорапи: запознайте се с единствените чорапи, чрез които ще можете да преместите компютър с кутрето на крака, създадени специлно за вас от нашите партньори "По чорапи". Изработени от висококачествен пениран памук.

3. Мотивираща чаша: чаша с мотивиращ и вдъхновяващ надпис, в която сутрешното кафе и чай ще донесат не просто енергия, но и усмивка. Авторски дизайн на Box to Remember. Обем: 330 мл.

4. Скреч карта на света: лична скреч карта на света, която ще превърне мечтите за пътувания в реални планове и цели, а след това и в прекрасен спомен, отбелязан и завинаги запаметен на картата. Размер 42/30см.

Моля, добавете името за персонализация на кутията в полето за коментар при завършване на поръчката.

79,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Персонализирана кутия "За теб" I Мъж
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!