http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Персонализирана кутия "Последната Моминска Вечер"

Не се чудете повече как да превърнете последната моминска вечер в един незабравим и весел празник!

Всичко, което трябва да направите, е да вземете първата по рода си кутия с изненади “Последна моминска вечер”. В кутията ще намерите подаръци за моминско парти, подарък за булката на моминско парти, забавни авторски игри за моминско парти, необичайни подаръци, оригинални и духовити предизвикателства за моминско парти, фото аксесоари за целия отбор на булката, значки за моминско парти, селфи стик, авторски албум за моминско парти и карти с рецепти за коктейли, които мигновено ще повишат градуса на настроението.

Всеки подарък за моминско парти в кутията изненада носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което ще направи отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.

Кутията може да бъде надписана с името на бъдещата булка!

Размер на кутията: 34/24/12 см.

Вземи с безплатна доставка в цялата страна!

Съдържание:

 1. Дневник за незабравими моменти преди сватбата - Авторски албум за моминско парти, който ще събере прекрасните спомени от вечерта и ще зарежда булката с мили снимки и забавни истории години след моминското парти.

 2. 10 бр. балони за моминско парти с надпис и конфети, размер 25-30 см. - комплект от тематични балони и, украса за моминско парти за пъстър и весел празник. 

 3. Игри за моминско парти - 8 оригинални и забавни игри за моминско парти, които ще направят вечерта още по-интригуваща и запомняща се, а участничките ще се почувстват по-близки от всякога.

 4. Игра "Дамска чанта" - Увлекателна авторска игра за моминско парти, която ще разкрие съдържанието на всяка дамска чанта и ще предизвика много смях и забавни коментари сред участничките в моминското парти. 7 броя в комплект.

 5. Игра "Сватбените традиции" - погрижете се булката да отиде подготвена на сватбата! С тази игра за моминско парти всички вие ще научите най-важните традиции, които се изпълняват по време на сватба. 7 броя в комплект.

 6. Предизвикателства - 10 незабравими авторски предизвикателства за моминско парти от екипа на Box to remember за булката и нейния антураж! Булката ще провери дали е готова за брака, а всички вие ще я подкрепите в атмосфера на смях и позитивни емоции.

 7. Значки за моминско парти - значки с тематични надписи, които ще отличат булката и нейните близки и ще създадат още по-силно усещане за отборен дух! 8 значки в комплект. 

 8. Фото аксесоари - Фото аксесоари за луди и нетрадиционни снимки с бъдещата булка.

 9. Селфи стик - Селфи стик за страхотни селфи снимки на цялата компания.

 10. Уникални и забавни бележки със специално предизвикателство. 

 11. Карти с коктейли - 10 карти за разнообразни и лесни за приготвяне коктейли, които ще заредят целия отбор с добро настроение.

 12. Булчинско було - ръчно изработено було за моминско парти, с което бъдещата булка ще се почувства по-готова отвсякога за предстоящия незабравим празник 

 13. Ваучер за 15% отстъпка в Бар Калдо -  ваучер за 15% отстъпка в едно от най-предпочитаните заведения за уиски тейстинг и коктейли в столицата, едно идеално място за провеждане на моминско парти


  Моля, добавете името за персонализация на кутията в полето за коментар при завършване на поръчката.


  Още идеи от нас за една бърза, лесна и интерсесна организация на незабравимо моминското парти можете да видите тук
99,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Персонализирана кутия "Последната Моминска Вечер"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!