http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Персонализирана Кутия "Мисия МАМА"

Вашата майка е специален човек, когото обичате с цялото си сърце. Предстои празник – рожден ден, имен ден, 8-ми март или просто искате да я зарадвате с перфектния подарък заа майка? Имаме идеалното решение за вас! Първата по рода си Кутия с изненади „Мисия Мама“ ще покаже на Вашата майка колко обичана и ценена е тя, ще я разчувства и зарадва!

Подарък за майката под формата на персонализирана кутия с изненади е подходяща за всеки повод и възраст - рожден ден на мама, имен ден, подарък за осми март, подарък за майка на новородено, подарък за майка за Коледа и други. 

Кутия с изненади "Мисия Мама" е подарък за майката, който ще остави мили спомени за години напред! 

Всеки подарък в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията с изненади едно незабравимо преживяване.

Възможност за персонализиране с изписване на името на получателя върху капака на кутията.Съдържание:

1. Чаша за майка - гравирана чаша за вино и почивка с надпис „Глътка въздух /задраскано/ ВИНО за мама“: Мама също има нужда от време за отдих и тази специална чаша ще й го осигури. Понякога не й трябва глътка въздух, а просто една пълна до горе чаша вино....с надпис, който всеки път ще предизвиква усмивка.

2. Млечен шоколад с бадеми - един универсален, сладък подарък, който ще разведри ежедневието на Вашата майка. Не обикновен шоколад, а шоколад, който идва със специално послание за любимата майка и я зарежда с енергия.  
90 гр.

3. Дамска козметика от натурални съставки с есктракт от дива роза, без алергени: комплектът включва лосион за тяло, крем за ръце и шампоан.  

4. Полянка със семена от детелинка - майката е човекът, който дарява живот, това е нейната свръхсила! Сега е Вашият шанс да я вдъхновите и да й пожелаете доза късмет, 2в1. В кутията с изненади сме включили уникална дървена детелинка със семена, които да посади
в саксия или в градината, като се наслади на техния растеж и разцъфване. 

Размер: 11х6 см

Цвят: Пълноцветен 

Материал: Дърво

Съдържа: Семена в капсула, инструкция за отглеждане

5. Книжка „Мисия Мама“: Авторска книжка за майка с 8 страници, които описват в рима всички функции, които една майка изпълнява в нашия живот: от учител и съветник, до фотограф и доктор. Тази книжка ще предизвиква безброй усмивки всеки ден и ще напомня на вашата майка, че оценявате всичко, което прави за вас.

Размери на кутията: 34/24/12 см

Моля, добавете името за персонализация на кутията в полето за коментар при завършване на поръчката.

59,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Персонализирана Кутия "Мисия МАМА"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!