http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "Доктор №1"

Имате до себе си доктор, но не просто доктор, а сърцат, всеотдаен, надежден и способен човек, който се грижи за най-важното - нашето здраве. Искате да зарадвате този човек, като му поднесете не един подарък, а цяла планина от възхищение, подкрепа, уважение и една голяма лъжица добро настроение. Търсите подарък за лекар в истинския смисъл на думата. 

Представяме ви нашето разбиране за този необикновен подарък за доктор - Кутия "Доктор No 1". Оригинален подарък за всеки лекар!

Всеки предмет в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.


Размери на кутията: 34/24/12 см


Съдържание:

  1. Комплект "Бърза помощ" : дървена кутия с 6 забавни шота - "бърза помощ" за всяка ситуация и всеки повод, оригинален подарък, който ще се оцени от всеки лекар.

  2. Чорапи "Доктор No 1": забавни чорапи за весело докторско настроение, подготвени с щипка хумор, лъжица плат и цветна текстилна боя на вкус специлно за вас от нашите партньори "По чорапи"

  3. Дневник на един супер доктор: кой доктор няма нужда от специален дневник - тефтер за лекар, в който да записва всички забавни случки с пациенти, всички подвизи и емоции. 

  4. Табелка за Доктор No 1: дървена табелка с дъх на признателност, усещане за възхищение и аромат на признателност, табелка за Доктор No 1


 

64,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Доктор №1"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!