http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "Последна ергенска вечер"

Предстои ергенско парти... ще празнувате ли? Или по-скоро се чудите последната ергенска вечер изобщо може ли да се нарече празник? Нашият екип ви съветва да отбележите деня подобаващо! В Кутия с изненади “Последна ергенска вечер” ще намерите всичко необходимо за една щура, забавна и незабравима вечер с момчетата. Box to Remember предлага първата по рода си уникална комбинация от авторски предмети, игри, предизвикателства за пиене и аксесоари за ергенско парти.  

 

В този подарък за ергенско парти ще откриете духовити предизвикателства за бъдещия младоженец, идеи за оригинални игри, нестандартни джаджи като колан за бира и шот със стрелка.

 

Не се колебайте, а вземете наведнъж всичко, за да осигурите пълния арсенал, необходим на вашия отбор за веселба до малките часове на нощта.

Размер на кутията: 34/24/12 см. 

 

Вземи с безплатна доставка в цялата страна

 

Съдържание:

 

  1. Колан за бира - Уникален камуфлажен колан с 6 поставки за кенчета, който ще зарежда компанията с напитки цяла вечер.

  2. Игри за ергенско парти - книжка с 8 оригинални игри за ергенско парти, които ще развеселят и одухотворят компанията и ще направят вечерта, пълна с изненади и предизвикателства.

  3. Зар за пиене - Един зар с много предназначения и забавни предизвикателства за парти! Ще разберете какви в Кутията.

  4. Алкохолна игра с въртящ се шот - Перфектното средство, за да избягате от скучните и повтарящи се наздравици. Уникална игра с предизвикателства заа пиене, която ще направи всеки шот различен.  

  5. Предизвикателства - незабравими авторски предизвикателства за ергенско парти от екипа на Box to remember! Проверете, дали младоженецът е готов за брака и се насладете на една бурна вечер с много смях.

  6. Бележки за лепене - Какъв по-добър начин да запазите бележките от вечерта, от този да ги запишете върху бележка с една нестандартна и забавна форма?

  7. Чаша “100 % Real man” - Чашата на младоженеца, чашата, която ще го съпътства по време на игрите, предизвикателствата и всички забавни моменти от вечерта!

  8. Ваучер за 15% отстъпка в Бар Калдо -  ваучер за 15% отстъпка в едно от най-предпочитаните заведения за уиски тейстинг и коктейли в столицата, едно идеално място за провеждане на ергенско парти


    Още идеи от нас за бърза, лесна и интерсна организация на ергенското парти можете да видите тук
89,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Последна ергенска вечер"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!