http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "Юрист за милиони"

Юристите! Ах, юристите! Твърде много, но и твърде ценни! Една незаменима част от нашето общество, на която винаги разчитаме, когато се появи проблем. 

Добрият юрист заслужава признание и уважение, доза добро настроение и време за почивка. Но заслужава и много повече - заслужава подарък за юрист: Кутия "Юрист за милиони". 

Не се чудете повече и не купувайте поредната бутилка скъпо уиски!

Кутия с изненади "Юрист за милиони" е оригиналният подарък за адвокат, съдия, нотариус, подарък за юрист - консулт, който ще поднесе не просто предмети, а възхищение, благодарност, ще зареди с усмивка, смелост и нови идеи всеки човек, захванал се с нелеката задача да бъде юрист.

Всеки подарък е с лично послание, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване!

Кутия с изненади „Юрист за милиони“ е подходящ подарък за мъж и жена, юристи и адвокати от всяка възраст. Подарък за всеки, който се е отдал на правото в професионалния си живот!  

Съдържание

 

1. Комплект "Бърза помощ за юристи": дървена кутия с 6 забавни чашки - "бърза помощ" за всяка ситуация и всеки повод. Подарък за адвокат, юрист, съдия и нотариус, който ще предизвика искрен смях и поводи за наздравици сред всички юристи  

2. Чорапи "Юрист за милиони": забавни чорапи за весело юридическо настроение и пожелание за високи хонорари. Чорапи за адвокати и юристи, подготвени с щипка хумор, лъжица плат и цветна текстилна боя на вкус специлно за вас от нашите партньори "По чорапи"

3. „Дневник на един супер юрист“: Кой юрист няма нужда от специален дневник, в който да записва всички забавни случки с клиенти и опоненти, всички успехи и емоции? Един оригинален прочит на традиционния тефтер, който ще зарежда всеки юрист с енергия и въображение. 
- 110 раирани листа; корици от еко кожа;
- Размери - 21 см. х 15 см. х 2 см.

4. Грамота „Най-добър юрист“ – персонализирана грамота с името на нейния получател, която по духовит начин възхвалява способностите, уменията и професионализма на всеки добър адвокат, юрист или нотариус.  Грамотата „Най-добър юрист“ може да бъде надписана с име. Подарък за юрист, който ще бъде запомнен. 
Моля добавете името, което желаете да бъде изписано върху грамотата в коментар при поръчката. 

 

Размери на кутията 34/24/12 см


69,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Юрист за милиони"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!