http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "Абитуриентът" I Подарък за абитуриент

Само 1 брой останал в наличност!

Ваш близък започва нов етап от живота си! Предстои абитуриентски бал, а с него и едно ново начало! Искате да поднесете необикновен подарък, който да вдъхнови младия човек и да създаде незабравим спомен от този вълшебен ден? Имаме чудесно предложение за Вас!

Кутия с изненади “Абитуриентът”, подарък за абитуриент, оригинална авторска комбинация от мотивиращи и вдъхновяващи подаръци, които ще изпълнят абитуриента с вълнение, радост и вяра в бъдещето!

Всеки подарък в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията изненада едно незабравимо преживяване.

Съдържание:

1. Скреч-Карта на света
: Не пожелавайте просто много пътувания по цял свят, подарете света и пожелайте той да бъде покорен от младия абитуриент, а всяко място да бъде посетено и след това изтрито на скреч картата като любим спомен. Незабравим подарък за абитуриент, който ще провокира нови мечти и планове! Размер 40/32 см. 

2. Чаша с мотивиращо послание: мотивираща чаша за любимото сутрешно кафе или чай, чаша, която ще зарежда с позитивно настроение, ще мотивира и носи късмет всеки ден! Обем: 330 мл. 

3. Дневник за грандиозни идеи: Всеки млад човек има нужда от план за бъдещето, от любим дневник, в който да запише всичките си мечти, цели и представи за своя живот в краткосрочен и дългосрочен план. Представяме на Вашето внимание неповторимия “Дневник за грандиозни идеи”, който ще бъде любим спътник на младия абитуриент от крехката 18-годишна възраст за десетки години напред. Един подарък за абитуриент, който ще остане във времето. 

4. Студентска книжка: Училището свърши! Ура, но идва следващия етап на дългото учение - Университетът! Предстоят много успехи и в комплекта ще намерите една студентска книжка, която да ги отрази!

5. Епруветка за писмо до моето бъдещо Аз: Изпълнен с мечти и цели за бъдещето, на 18 години, абитуриентът ще напише кратка бележка до себе си, ще я прибере в стъклена епруветка и ще прочете писмото след десет години. Дали мечтите са се сбъднали, дали целите са изпълнени - само нашият абитуриент ще разбере! Подарък за абитуриент, който ще вдъхнови и мотивира младия човек да следва своите мечти!

Размер на кутията: 34/24/12 см

59,00 лв. 47,20 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Абитуриентът" I Подарък за абитуриент
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!