http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Сватба

Цена
Сватба

Търсите оригинален подарък за сватба? Персонализиран подарък за младоженците, който ще бъде запомнен от младата двойка, ще комбинира практичните подаръци с щури и оригинални подаръци?

Добре дошли в Box to Remember!

Ние предлагаме единствена по рода си кутия изненада за сватба! При нас ще откриете не просто подарък, а персонализиран подход, послания и пожелания към бъдещото семейство, комбинирани с практични и персонализирани подаръци: скреч карта на света, авторски чаши за младоженци, сватбена свещ, любовни ваучери, шеговит брачен договор, рамка за снимки, авторски сватбен албум и много други.

Спестете време и се възползвйте от готови решения за персонализирани сватбени подаръци, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!