http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Поводи

Цена
Поводи

Предстои Ви важен семеен, личен или професионален повод? Търсите вдъхновяващ и оригинален подарък за Коледа, Свети Валентин, 8ми Март или абитуриентски празник?

Ние, от Box to Remember имаме точното решение за Вас!

При нас ще откриете кутии с изненади, ръчно правени подаръци, щури и оригинални подаръци, всички със специални послания, които ще вдъхнат нов смисъл на подаръка и ще добавят сантиментална стойност към Вашия празник.

Персонализирани кутии с изненади за жена и за мъж, скреч карта, светещи лампички с щипки, летящ фенер, чаша с мотивиращо послание, любовни ваучери, гравирани подложки за чаши, сертификат за майка и много други!  

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за Коледа, Свети Валентин, 8ми Март, абитуриентски бал и много други, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!