http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

За него

Цена
За него

Предстои празник!

Търсите оригинален и персонализиран подарък за Вашия баща, брат, съпруг или приятел. Искате да комбинирате практични подаръци, с щури и оригинални подаръци, не просто предмет, а подарък в истинския смисъл на думата. Подарък, който носи послание, пожелание и ще бъде запомнен с усмивка и сантиментална стойност.

Ние, от Box to Remember, имаме точното решение за Вас! Кутии с изненади, подбрани за специалните поводи и хора във Вашия живот! При нас ще откриете уникални подаръци, подходящи за рожден ден, имен ден, личен празник, Коледа, Свети Валентин както и всеки друг празник, който заслужава оригинален подарък.

Кутия „За теб“, персонализирана с името на специалния мъж, в която ще откриете кожен портфейл, забавни чорапи, чаша с мотивиращо послание, скреч карта, както и всички специални пожелания, които ще донесат сантиментален смисъл на подаръка за мъж.

Подарък за мъж на 20, 30, 40, 50 или 60 години! Възрастта няма значение, когато посланията и подаръкът носят радост цял живот!   

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за мъж, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!