http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

8-ми Март

Цена
8-ми Март

Вашата майка е специален човек! Може би човекът, на който дължим най-много в живота си. Търсите подарък за осми март, който да я зарадва, разчувства, развесели, да й покаже обич, признателност и подкрепа?

Ние, от Box to Remember, имаме точното решение за Вас!

При нас ще откриете кутии с изненади, ръчно правени подаръци, щури и оригинални подаръци, всички със специални послания, които ще вдъхнат нов смисъл на подаръка и ще добавят сантиментална стойност към Вашия празник.

Персонализирана кутия с изненади и подаръци за майката, сертификат за майка, бижутерка за майка, авторска книжка – подарък за майка, светещи лампички с щипки за всички незабравими спомени, гравирани подложки за чаши, чаша за майка, чаша с мотивиращо послание, скреч карта, летящи фенери, късметче с детелинка за засаждане и много други.  

Подаръците за майката и персонализираните кутии с изненади са подходящи за всеки повод и възраст - рожден ден на мама, имен ден, подарък за осми март, подарък за майка на новородено, подарък за майка за Коледа и други. 

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за осми март, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

 

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!