http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Коледа

Цена
Коледа

Настъпва и един от най-дългоочакваните празници в годината – Коледа!

Сега е времето да изберете подаръци за всичките си близки, но не искате да губите време сред огромно разнообразие от предмети. Търсите готово решение за коледен подарък, който да бъде вдъхновяващ, оригинален, в същото време практичен, да носи специална стойност за Вашия близък и най-вече – да бъде запомнен!

Ние, от Box to Remember, имаме точното решение за Вас!

При нас ще откриете кутии с изненади, ръчно правени подаръци, щури и оригинални подаръци, персонализирани подаръци, всички със специални послания, които ще вдъхнат нов смисъл на подаръка и ще добавят сантиментална стойност към Вашия празник.

Коледни кутии с подаръци за мъж и жена „Коледата Нетрадиционна“, персонализирани кутии изненади „За теб“, кожен портфейл, манерка с чашки, коледни чорапи, коледна чаша, коледно писмо от мен за мен, кашмирен шал, висококачествена козметика, светещи лампички с щипки за всички незабравими спомени, гравирани подложки за чаши, чаша с мотивиращо послание, скреч карта, летящи фенери, авторски коледни игри за семейството, коледни калъфи за прибори, коледно облекло за бутилка и много други.

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за Коледа, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.


Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!