http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

За нея

Цена
За нея

Един от най-честите и най-трудни избори е този за подаръка за жена. Търсим най-подходящия, персонализиран подарък, който да включва не само предмети, а послания, пожелания, подаръци в истинския смисъл на думата! Търсим оригинален подарък, който ще бъде запомнен и ще стопли сърцето на близката жена до нас.

От Box to Remember имаме точното решение за вас! Кутии с изненади, специално подбрани за специалните поводи и хора във Вашия живот! При нас ще откриете комбинация от практични, забавни и сантиментални подаръци, подходящи за рожден ден, имен ден, личен празник, 8ми март, Коледа, Свети Валентин както и всеки друг празник, който заслужава оригинален подарък.

Кутия „За теб“ – персонализиран и оригинален подарък за жена - вашата съпруга, сестра, приятелка или майка. При нас ще намерите кашмирен шал, висококачествена козметика, скреч карта, чаша с мотивиращо послание, както и всички специални пожелания, които ще донесат сантиментален смисъл в подаръка за жена.  

Кутия „Мисия Мама“ – персонализиран и оригинален подарък за майката, подарък, който ще покаже истинската любов и признателност, която изпитваме към този важен човек до нас, ще й вдъхне кураж, самочувствие, добро настроение, смелост, щипка сладост и доза късмет :) При нас ще откриете авторска книжка „Мисия Мама“, оригинална чаша за майката, висококачествена козметика, късметлийска детелинка за засаждане, шоколад и други.

Подарък за жена на 20, 30, 40, 50 или 60 години! Възрастта няма значение, когато посланията и подаръкът носят радост цял живот!

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за жена, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!