http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Чужденци

Цена
Чужденци

Търсите подарък за чужденци, които пристигат в България? Искате да поднесете не просто пореден сувенир, а подарък, който да ги накара да усетят топлината на България, културата, езика, като го направи по интересен и забавен начин, който да остави дълготрайни мили спомени от пътуването.

От Box to Remember имаме решение за Вас! Кутия „Welcome to Bulgaria”, първата по рода си кутия изненада с подаръци за чужденци в България.

При нас ще откриете комбинация от традиционни, практични и забавни подаръци, сред които козметика с българска роза, мускал, чаша на България, авторски забавен наръчник за българския език, гравирана лъжица с интересна българска традиция, кратък пътеводител за живописни места в България и авторска игра с чудати български обичаи, които ще накарат всеки чужденец да вникне в българската култура и да я обикне!

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за чужденци, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!