http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Бебе

Цена
Бебе

Настъпва най-важният момент в живота ни – появата на дългоочакваното малко съкровище, което дава нов смисъл на всичко!

Поводът е голям, а търсенето на оригинални подаръци за бебе отнема много време сред голямото разнообразие, от което сме обградени.

Като млади майки, ние почерпихме вдъхновение от своите собствени съкровища, за да създадем за вас точните подаръци за бебе. Подаръци, които комбинират практичното със сантименталното, пожеланията към младите родители с оригиналните подаръци за бебе. Тези подаръци, които не отиват в купчината с непотребни вещи, а се пазят, носят сантиментална стойност, красиви спомени и усмивки дълги години напред.

Запознайте се с единствената по рода си кутия за спомени за бебе – Кутия изненада „Бебе на хоризонта“. При нас ще откриете платно за снимки на бебе, украса за снимките на бебето всеки месец, писмо до моето бебе, кутия за съкровища, бебешки албум за снимки, дизайнерски карти за снимки на бебето във всички първи стъпки към опознаването на света и много други.

Спестете време и се възползвйте от готови решения за персонализирани подаръци за бебе, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!