http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Писма до моето пораснало бебе

Като родител на новородено изпитвате толкова много чувства, искате да споделите безброй впечатления, мисли и съвети със своето дете! Box to Remember ще ви помогне да го направите!

Писма до моето пораснало бебе е един уникален, съкровен и оригинален подарък за баща и майка на новородено, който ще предизвика прилив на любов и радост сред всички родители и деца.

Напишете днес върху лист хартия как се чувствате след появата на своето бебе, запечатайте писмото в плик и дарете писмото и своята обич на вече порасналото бебе в момент, в който има най-много нужда от тях - когато самото то стане родител, когато завърши университета, когато сбъдне някоя своя мечта и много други!

Един чудесен подарък за новородено, оригинален подарък за бебе и родители, който ще запечата най-съкровените спомени, мечти, послания и уроци, които всеки родител иска да сподели с детето си.

В комплекта се съдържат 6 броя писма, 6 пощенски плика с оригинални печати и 1 красива кутия за спомени, в която да съхранявате писмата.

 

21,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Писма до моето пораснало бебе
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!