http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "Младоженци"

Този оригинален подарък за сватба ще зарадва всяка двойка с пълния набор от вдъхновяващи и персонализирани подаръци за младоженци с пожелание за щастлив и дълъг съвместен живот.

 

Box to Remember предлага първата по рода си сватбена кутия с изненади за младоженци. В нея сме включили авторски чаши за младоженци, уникални любовни ваучери,  аксесоари, практични предмети, както и нестандартни подаръци, специално подбрани, за да създадат един неизчерпаем поток от незабравими емоции за щастливата двойка.

 

Скреч картата на света ще отрази държавите, посетени от влюбените, а авторските ваучери за брак ще гарантират насрещни компромиси, направени с удоволствие и широка усмивка. В сватбения албум двамата младоженци ще си напомнят колко много значат един за друг, докато свещта на семейството поддържа домашния огън.

 

Всеки предмет носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.

Размер на кутията: 34/24/12 см.

Вземи с безплатна доставка в цялата страна!

Съдържание:

  1. Ваучери за брачен живот - 16 авторски ваучера за булката и младоженеца, които ще превърнат рутинното ежедневие в забавна надпревара кой ще използва своя ваучер за компромис първи.

  2. Скреч карта на света - триеща се карта на света, чрез която двойката ще отбелязва съвместните си пътуванията по света. Размер 42/30см. 

  3. Чаши "Съпруг мечта" и "Съпруга мечта" - две чаши за младоженци, които ще превърнат сутрешното кафе или чай в източник на позитивни емоции за младото семейство. 

  4. Албум “Любимите ни моменти заедно” - авторски сватбен албум за отбелязване с текст и снимка на всички важни моменти като запознанството, годежа, първата почивка като семейство и много други.

  5. Рамка за снимка - Оригинална рамка за снимка във формата на къща, в която новото семейство ще постави снимка от първите семейни спомени.

  6. Свещ на семейството - Свещ, с която семейството ще посреща всеки празник, свещ, която с огъня си ще поддържа уюта на домашното огнище.  

  7. Брачен договор - забавен брачен договор, чрез който всички права и задължения на страните ще бъдат приети с щипка хумор и широка усмивка!

  8.  Ваучер за 15% отстъпка в Бар Калдо - ваучер за 15% отстъпка в едно от най-предпочитаните заведения за уиски тейстинг и коктейли в столицата, едно идеално място за провеждане на моминско парти 

 
Оригиналният подарък за сватба вече има ново име: Кутия "Младоженци", кутията с изненади и оригинални сватбени подаръци за щастливи булка и младоженец! 

119,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Младоженци"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!