http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Организация на моминско и ергенско парти в 7 лесни стъпки

Организация на моминско и ергенско парти в 7 лесни стъпки

Ето го - тук е и този момент в живота на всяка жена, в който, в една или друга роля, тя става част от последна моминска вечер. Независимо дали това е вашата последна вечер като неомъжена жена или празнувате с приятелка, организирате парти, това е повод за забавления,  които да оставят хубави спомени. Помнете, че това парти се прави като изненада за булката, така че мълчете си...доколкото е възможно. Това е последната “изненада” преди брака, който е пълен с истински изненади.

 

За мъжете ергени този момент не по-малко стресиращ, така че не се сърдете, когато те взимат “на екс” от живота на необвързани в една вечер. 

 

Планирането на тази вечер обикновено се случва в разгара на планирането на големия сватбен ден и често не остава време и фантазия за организирането на незабравима моминска/ергенска вечер. Ако все още не сте започнали да мислите за това, погледнете този основен  списък със задачи и въпроси, на които да си отговорите. 

        1. Определете бюджета, с който Вие като организатор разполагате, или този, който имате, за подарък, макар и дребен. И в двата случая можете да намалите разходите и да си спестите усилия, като вземете тематични кутии с изненади и аксесоари от Box to remember - за бъдещите  булка и младоженец.  Те могат да бъдат поименни, така че това ще бъде първия, но най-запомнящ се подарък за Момата и Ергена на вечерта!

        2. Определете броя на гостите, колко време планирате да се забавлявате, за да можете да направите и сценарий на събитието. И най-добрата импровизация има нужда от подготовка, затова проучете графика на звездите на тържеството и техните лични предпочитания. Всичко това обикновено трябва да координира с още няколко жени/ мъже, така че отделете достатъчно време и търпение да организирате една незабравима вечер!

        3. Изберете местоположение и направете резервации. В усилените сезони за сватби, не само ресторантите изискват резервация. Баровете, дискотеките, дори заведенията, които предлагат възможност за самостоятелни зали, свършват бързо. Затова, щом изберете място,, в зависимост от цялостния график за подготовка на събитието, го запазете и не разчитайте на случайността. Ако сте в София, можете да се възползвате от ваучер за 15% отстъпка в Бар Калдо -  едно от най-предпочитаните заведения за уиски тейстинг и коктейли.  Cheers!

       4. Запомнете, че само във филмите младоженците изглеждат щастливи, ако вечерта преди сватбата са купонясвали до зори. Няма гримьор или хапче, което да изтрие като с магия следите от последната вечер на свобода. Затова планирайте партито няколко дни по-рано, така че дя останат само хубавите спомени.

       5. Изберете тема на партито и декорирайте според нея избраното място, ако има възможност. И в двете ни кутии има аксесоари, игри, тематични чаши или балони, които да превърнат скучната маса или сепаре в сцена за много спомени.

       6. Подгответе менюто. Да, въпреки че често тези партита се свързват основно с опиянение, е важно и да хапнете нещо вкусно и засищащо. Все пак бракът се свързва с редовно приготвяне на вкусна храна и малко кулинарна ексцентричност преди това винаги е добре дошла. Можете да поискате и да ви приготвят коктейли по нашите авторски рецепти, които сме избрали за вас.

       7. Не забравяйте да планирате и как ще се придвижвате от заведение в заведение. Потърсете възможно да се движите пеша, а ако сте с кола, наемете шофьор или предвидете трезвеник в компанията. Safety first! 

 

И забавленията могат да започнат!

 

Моминското/ергенското парти не може да мине без игри и то не просто какви-да-е игри, а игри, които ще накарат компанията да се смее и забавлява, увлечена в любовни истории и предбрачни и следбрачни надежди. Всичко необходимо за това настроение сме събрали в кутията “Последната моминска/ергенска вечер”. За дамите сме приготвили 8 оригинални игри, от които ще разберете кой какво носи в дамската си чанта, кои са най-важните сватбените традиции, както и коя сред вас е най-смелата мома.  Не забравяйте и селфи стика, аксесоари за забавни снимки и дневник, в който да запазите най-ценните моменти от вечерта. Коктейлите, мацките и маските са 3 в 1 комбинация за отлично парти! 

 

Ергените  ще могат да се предизвикат един друг кой е готов за брака, чия ръка е “най-лека” в заровете със залог следващото питие, или ще се възползват от удобството на единствения  по рода си колан за бира. Чашата на младоженеца е най-ценният дар, който да спечели в първото от следващите големи предизвикателства - да си спомни кой точно му написа ТОЗИ  телефонен номер на бицепса :). 

 

Забавлявайте се с нашите кутии с изненади за булката и за младоженеца и не забравяйте - женитбата не спира любовта, а я прави по-пикантна!


Автор: Мая Цанева

mayatsaneva.com

 

Какво се случи с Box to Remember през 2019?

2 януари 2020 Измина и първата година от живота на Box to Remember! За нас тази година беше изпълнена с вълни от радости, но и трудности по пътя в търсене на правилната рецепта за устойчив бизнес с кауза! Една инициатива, предприета с много желание, вдъхновение и идеи, извървя  първите си стъпки, срещна първите си изпитания, остави първите следи в живота на много хора. А какви бяха те? Прочетете повече тук.

Коледата (не)ТРАДИЦИОННА

24 октомври 2019 Зимните празници стоплят душата и стомаха, но измъчват ума. “Подаръци, подаръци, подаръци” е повелята на празника, а изборът на най-подходящите може да се окаже тежка задача, не само от финансово естество. Как да запазим личното отношение, да бъдат нещо полезно и желано и да дадем обещание  за нещо повече - за хубави делници след празниците?

ИТ нинджа - от какво има нужда съвременният компютърен специалист?

24 септември 2019 Какво знаем за живота на ИТ нинджите? Те имат нужда от бърза мисъл и ловки ръце, за да кодират, ловят вируси и пишат приложения. Също така седят дълго зад компютъра си и социалният им живот често е оскъден. Те имат въображение и кураж и също така им се налага да разрешават ежедневни проблеми като погрешно включен рутер, да издирват изгубени документи,  или да влизат в битка с хакери, без да губят търпение. Не на последно място, имат специфично чувство за хумор, което и да не разбираме, уважаваме.

Какво е да си част от екипа на Box to Remember?

17 септември 2019 Box to Remember работи в подкрепа на хората с различни възможности и се бори за равни права на пазара на труда. Екипът ни се състои от млади, енергични и борбени хора от глухата общност и такива с двигателни проблеми. А кои са те? Прочетете интервюто с прекрасната Нина!

Супермен - не! Супер учител!

23 август 2019 Неусетно и непреклонно новата учебна година идва и много ученици и техните родители отново ще потърсят начин да изразят своето уважение към учителите. Какво да направите, така че да изградите или заздравите връзката на ученика си с класа и учителите, да покажете ангажимента си да работите заедно с хората в образователната система за бъдещето на детето си?

5 причини да се обърнете към Box to Remember за оригинален корпоративен подарък

16 август 2019 Изборът на оригинален корпоративен подарък, който да не е безполезен, но да показва лично отношение и да подсили взаимния ангажимент между компанията и получателя, става все по-труден, нали?

Подаръците създават преживявания

14 август 2019 Всъщност в океана от стоки и услуги, с най-голяма стойност остават тези, които създават преживяване и съхраняват спомени. Често тези подаръци или стоки, действия от ежедневието или по повод не са скъпи като парична стойност, но са безценни, защото провокират въображението и предизвикват ума да запази моментите.

Три сватби и едно кръщене

13 август 2019 Преди няколко лета ми се наложи за една година да присъствам на три сватби и едно кръщене. Представете си как отворих гардероба си, драматично заявих: „Няма какво да облека!“, и още по-тежко , но с желание се заех със задачата да измисля подаръци, които да не са прахосъбирачки или просто поредният плик с пари.