Кутия "Welcome to Bulgaria"

Чужденец пристига в България! Искате да го очаровате от раз с българските обичаи, природа, храна, да му подарите сувенири и да му дадете мъдри, но в същото време забавни съвети за живота тук.

 

Кутия “Welcome to Bulgaria” ще го направи вместо вас по един весел и духовит начин. Box to Remember предлага първата по рода си уникална комбинация от авторски материали, сувенири и българска козметика, специално подбрани, за да направят визитата в България едно незабравимо преживяване!  

 

Авторският разговорник ще въоръжи чужденеца с необходимите фрази за делнично оцеляване в България, списъкът с красиви места ще насочи вашия гост към най-красивите места, подходящи за туризъм, а розовото масло и другите подаръци ще му помогнат да усети духа и сърцето на България. Кутията включва уникална по рода си игра “Welcome to Bulgaria Survival kit”, с която ще гарантирате много смях и ще провокирате интереса на вашия гост към българската култура.

 

Всеки предмет в Box to Remember е съпроводен от уникално описание, което го прави не просто сувенир, а източник на полезни съвети, идеи и приятни изненади, оставяйки незабравими спомени от престоя в България.

Съдържанието на кутията е изцяло на английски език и е подходящо за чужденци, които владеят английски език.

 

Съдържание:

  1. Welcome to Bulgaria Survival Kit е уникална авторска игра, която под формата на хумористични ситуации с няколко възможни отговора ще "въоръжи" всеки чужденец в България с необходимите знания за българските традиции и мироглед. Играта е създадена от Box to remember и съдържа 10 различни карти с оригинални и забавни истории, които ще разсмеят всеки с досег до българските бит и култура.

  2. Лъжица - българска дървена лъжица, съпроводена с описание на старинна българска традиция. Предмет, чрез който всеки чужденец ще изживее и ще се докосне до българската култура от миналото.

  3. Мускал с розово масло - мускал, съдържащ световно известното розовo масло на България.

  4. Българска козметика -  българска козметика с розово масло, включваща душ гел, сапун и афтър шейв (мъжка серия) и дневен крем и крем за ръце (дамска серия). 

  5. Разговорник на чужденеца  - Една култура се опознава най-лесно чрез спецификите на езика, използван в ежедневието от местните. В този Разговорник ще намерите 18 типични фрази, чрез които всеки чужденец ще разбере културата и духа на българина.

  6. Пътеводител за красивите места в България - Книжка със завладяващо описание и снимка на някои от най-красивите места в България, които ще впечатлят със своята уникалност и величественост.

  7. Чаша за България - керамична чаша с надпис “Bulgaria”, която ще остане като мил спомен и сувенир от България години след посещението. Предметът включва описание на един уникален по рода си български ритуал за късмет.

  8. Мартеницa (ръчна изработка) - Част от списък на ЮНЕСКО за елементи на нематериалното културно наследство на човечеството, Мартеницата може да се открие само в три държави по света, а посещение в България няма да е завършено без това уникално украшение да стане част от багажа на връщане.

  9. Традиционна българска флейта - рисувана дървена флейта, чрез която ще се чуят мелодиите на българската народна музика и фолклор, съпроводена от вдъхновяващо описание на уникалните й приложения в миналото.

 

69,00 лв. 59,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Welcome to Bulgaria"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!