http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Кутия "Бебе на хоризонта"

Уникален, незабравим и оригинален подарък за бебе. Box to Remember предлага първата по рода кутия с изненади и подаръци за новородено, комбинация от авторски аксесоари и нестандартни предмети, специално подбрани, за да направят спомените от първите години на бебчето един неизчерпаем поток от незабравими емоции, които ще изживявате отново и отново. 

Нашата кутия за бебе ще носи радост при всяка снимка от месечинката на бебето,  която се подреди в гирлянда за снимки за първите 12 месеца, при всяко важно събитие, отбелязано с авторските карти за спомени, при всеки малък и голям рожден ден, който запаметявате с дизайнерското платно за снимки. В кутията за бебе ще откриете бебешки албум за снимки, отпечатък за краче и ръчичка, авторски и ръчно правени подаръци за бебе.   

Всеки предмет в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.

Подходящ подарък за погача, празненство за новородено бебе и първи рожден ден. 

Размер на кутията: 34/24/12 см

Вземи с безплатна доставка в цялата страна!

Съдържание:

  1. Рамка за снимка с отпечатък за краче и ръчичка - Кой не иска да запази спомен за малките ръчички и краченца на любимото бебе? Чрез този отпечатък от краче и ръчичка бебешките пръстчета ще продължат да предизвикват умиление още много години.

  2. Бебешки албум за снимки - Бебешки албум в розов или син цвят за запазване на всички усмивки, игри и щастливи моменти.  

  3. Гирлянд за снимки - Гирлянд с място за 12 снимки на бебето всеки месец, чрез който цялото семейство ще се радва на удивителната метаморфоза на новороденото ангелче през пухкаво бебе до едногодишно детенце.

  4. Дизайнерско одеяло за отбелязване на месечинки - платно за снимки на бебе с идеи за оригинални снимки на всеки важен ден, седмица, месец и година от живота на бебето.

  5. Карта на растежа - Картa за лесно проследяване на бързите темпове, с които бебето расте на ръст и тегло през първите 12 месеца.

  6. Кутия за съкровища - Красива кутия със стерилни силиконови пликчета за косичка, зъбче и пъпче - безценните съкровища, които всеки родител иска да запази.   

  7. Карти "Специалните моменти" - Дизайнерски авторски карти за снимки на бебето, чрез които всеки важен момент като първият ден вкъщи, първата усмивка, първият път насаме с татко и много други ще се запаметят завинаги.

 

Към кутията можете да добавите уникални авторски Карти "Месечинки" - Дизайнерски карти за снимки на бебето на всеки малък и голям рожден ден през първите 12 месеца. Цена 10лв. 

119,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Бебе на хоризонта"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!