Кутия "Бебе на хоризонта"

Уникален, оригинален и незабравим подарък за бебе, подходящ за всеки родител на новородено. 

Box to Remember предлага първата по рода си комбинация от авторски аксесоари и нестандартни предмети, специално подбрани, за да направят спомените от първите години на бебчето един неизчерпаем поток от незабравими емоции, които ще изживявате отново и отново. 

Подарък, който ще носи радост при всяка снимка, която се подреди в гирлянда за снимки за първите 12 месеца, при всяко важно събитие, отбелязано с авторските карти за спомени, при всеки малък и голям рожден ден, който запаметявате с дизайнерското бебешко одеялце.  

Всеки предмет в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.

Размер на кутията: 34/24/12 см

Вземи с безплатна доставка в цялата страна!

Съдържание:

  1. Рамка за снимка с отпечатък за краче и ръчичка - Кой не иска да запази спомен за малките ръчички и краченца на любимото бебе? Чрез този отпечатък бебешките пръстчета ще продължат да предизвикват умиление още много години.

  2. Албум за снимки - Бебешки албум в розов или син цвят за запазване на всички усмивки, игри и щастливи моменти.  

  3. Гирлянд за снимки - Гирлянд с място за 12 снимки, чрез който цялото семейство ще се радва на удивителната метаморфоза на новороденото ангелче през пухкаво бебе до едногодишно детенце.

  4. Дизайнерско одеяло за отбелязване на месечинки - Детско одеяло за оригинални снимки на всеки важен ден, седмица, месец и година от живота на бебето.

  5. Карта на растежа - Картa за лесно проследяване на бързите темпове, с които бебето расте на ръст и тегло през първите 12 месеца.

  6. Кутия за съкровища - Красива кутия със стерилни силиконови пликчета за косичка, зъбче и пъпче - безценните съкровища, които всеки родител иска да запази.   

  7. Карти "Специалните моменти" - Дизайнерски авторски карти за снимки на бебето, чрез които всеки важен момент като първият ден вкъщи, първата усмивка, първият път насаме с татко и много други ще се запаметят завинаги.

 

Към кутията можете да добавите уникални авторски Карти "Месечинки" - Дизайнерски карти за снимки на бебето на всеки малък и голям рожден ден през първите 12 месеца. Цена 10лв. 

119,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Бебе на хоризонта"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!