Кутия "Коледата Нетрадиционна"

Кутия "Коледата Нетрадиционна" представлява първа по рода си авторска комбинация от забавно преживяване, емоция, хумор и пожелание за една по-продуктивна и успешна година. Оригинално съдържание, подходящо за любим човек, колега, партньор, приятел и за всеки ценител на вдъхновяващи подаръци!

Всеки предмет в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.

Съдържание:

1. Писмо ОТ мен ДО мен на следващата Коледа - Дизайнерски комплект от писмо и плик, адресирани до твоето бъдещо АЗ на следващата Коледа, писмо, което ще ти помогне да поставиш целите си за следващата година, ще те мотивира да подобриш личните си качества и да извършиш още повече добри дела. Пликът се запечатва на Коледа 2018 и се отваря точно след една година, като по този начин ти помага да провериш кои от обещанията, дадени на себе си, си успял да изпълниш. 

2. Игра "10 Коледни вдъхновения" - Уникална авторска игра с предизвикателства, гравирани върху дърво, подходяща да се играе, както съм семейство, така и с приятели. Всеки участник тегли дървена пръчица и изпълнява предизвикателството, изписано върху нея. Една игра, която ще вдъхнови и зареди, която ще създаде неповторимо коледно настроение и незабравими спомени.

3. Коледна чаша "Имам нужда от 1-месечна Коледна ваканция...12 пъти годишно" - Чашата, която ще предизвиква усмивки и ще носи настроение на всички коледни тържества, чашата от която ще се изпият десетки любими коледни напитки. 

4. Светещи спомени - Коледен гирлянд с лампички и щипки, на който се закачат всички снимки, бележки и вдъхновяващи мисли, които искаш да те топлят тази Коледа. Размер: 2 метра/ 20 бр. лампички. Работи с 3АА батерии, които не са включени в комплекта.

 

 

49,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Коледата Нетрадиционна"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!