Кутия "Коледата Нетрадиционна" I Жена

Кутия "Коледата Нетрадиционна" представлява първа по рода си авторска комбинация от практични и вдъхновящи подаръци, подходяща за любим човек, колега, партньор, приятел и за всяка ценителка на оригинални подаръци!

Всеки предмет в Box to Remember носи уникално послание в рима, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване.

Съдържание:

1. Кашмирен шал: красив шал 100% кашмир в цвят екрю или синьо, който ще топли и ще краси своята нова притежателка.

2. Писмо ОТ мен ДО мен на следващата Коледа - 
Дизайнерски комплект от писмо и плик, адресирани до твоето бъдещо АЗ на следващата Коледа, писмо, което ще ти помогне да поставиш целите си за следващата година, ще те мотивира да подобриш личните си качества и да извършиш още повече добри дела. Пликът се запечатва на Коледа 2018 и се отваря точно след една година, като по този начин ти помага да провериш кои от обещанията, дадени на себе си, си успял да изпълниш. 

3. Забавни Коледни чорапи: какъв по-добър начин да създадеш празнично настроение от това да обуеш удобни, тематични чорапи, специлно за вас от нашите партньори "По чорапи".

4. Коледна чаша "Имам нужда от 1-месечна Коледна ваканция...12 пъти годишно" - Чашата, която ще предизвиква усмивки и ще носи настроение на всички коледни тържества, чашата от която ще се изпият десетки любими коледни напитки. 

5. Магичен сняг (подарък при покупка на кутията) - едно вълшебно творение, което може да освежи всеки дом като внесе част от красивата зимна обстановка в домашния уют. 

Размери на кутията 24/24/12см 

 

69,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "Коледата Нетрадиционна" I Жена
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!