Кутия "IT Ninja"

IT - една от най-младите и в същото време перспективни професии на нашето време.

Всеки от нас има познат IT. Колко често сте търсили подходящ подарък и сте стигали до извода - той/тя си има всичко...какво да подаря? Ние имаме отговора! Вашият приятел все още си няма всичко, защото няма уникалната авторска кутия "IT Ninja", оригиналният подарък за всеки програмист, софтуерен или хардуерен специалист!

Всеки предмет е с лично послание, изписано върху красив етикет, което прави отварянето на кутията едно незабравимо преживяване!

Размер на кутията: 34/24/12 см

Съдържание:

1. Power bank (външно батерия за телефон), 2200 МаЧ, Villex, : Всеки IT има нужда от телефон с пълна батерия, дали за работа или за забавление, или просто да се покрие за минута. 

2. IT чорапи: представяме ви единствените чорапи, чрез които вашият IT приятел ще може да премести компютър с кутрето на крака, създадени специално от нашите партньори "По чорапи".

3. Чаша IT Ninja: лична чаша на всяка It Ninja, чрез която сутрешното кафе и чай ще донесат не просто енергия, но и доза самочувствие.

4. Скреч карта на света: скреч карта на света, която ще превърне мечтите за пътувания в реални планове и цели, а след това и в прекрасен спомен, отбелязан и завинаги запаметен на картата.

5. Бонбони за креативно мислене: крушка с шарени бонбони за почивка, за настроение, за късмет и позитивен поглед над живота.

Съдържанието на кутията е на английски език и е подходящо за хора в IT сферата, владеещи английски език. Или с две думи - за всички :)

79,00 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
Кутия "IT Ninja"
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!