http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Професии

Цена
Професии

Търсите подарък за вашия лекар, юрист, учител, програмист? Искате персонализиран и оригинален подарък, който да включва комбинация от практични и щури изненади?

От Box to Remember имаме точното решение за Вас!

Кутия „Доктор №1“ – кутия с изненади, подарък за лекар с уникални чорапи за лекар, чаши за лекар, тефтер за лекар, всичко комбинирано с послания и пожелания, които да вдъхнат самочувствие, смелост  и много усмивки на Вашия любим доктор, да изразят признание, благодарност и уважение. Подарък, който ще бъде запомнен и оценен!

Кутия „Супер Учител“  - кутия с изненади, подарък за учител с оригинални чорапи за учител, лампички с щипки за спомени от учениците, тефтер за учител, скреч карта и чаша за учител. Всеки предмент в кутията носи уникално послание, което вдъхва нов смисъл на подаръка, придава сантиментална стойност и носи щастливи спомени на всеки отдаден учител!

Кутия „IT Ninja” – кутия с изненади, подарък за програмисти, ИТ специалисти, софтуерни и хардуерни инженери и всички, които са отдадени на компютърните технологии. Изненадите включват уникална крушка за иновативни идеи, чорапи за ИТ специалист, чаша за ИТ специалисти, скреч карта и външна батерия за телефон, както и персонални послания към всеки предмет, които да придадат нов и вдъхновяващ смисъл на всеки получен подарък, като го обвържат с усмивка, спомен и специално приложение :)

Спестете време и се възползвйте от готови решения за подаръци за професии, които можете да намерите само при нас!

Всички подаръци са налични и могат да бъдат при вас с доставка до 2 работни дни.

Кутиите изненади и персонализираните подаръци в Box to Remember се изработват със съдействието на младежи със слухови и двигателни проблеми и подкрепят каузата им за равни права на пазара на труда.  Поръчка в Box to Remember гарантира не само усмивки по лицата на Вашите любими хора, но и гордост в сърцата на нашия екип от младежи с различни възможности. 

Изберете за минути подаръка, който носи щастие с години!