http://bgms.cit.net/site/boxtoremember.com

Коледата (не)ТРАДИЦИОННА

Коледата (не)ТРАДИЦИОННА

Зимните празници стоплят душата и стомаха, но измъчват ума. “Подаръци, подаръци, подаръци” е повелята на празника, а изборът на най-подходящите може да се окаже тежка задача, не само от финансово естество. Как да запазим личното отношение, да бъдат нещо полезно и желано и да дадем обещание  за нещо повече - за хубави делници след празниците?

 

Нашата коледна кутия за нея и него съдържа практични вещи, които носят смисъла на зимните празници и приканват към повече топлота помежду ни. Добавената стойност на кутията е в това, че тя е плод на добра кауза и подпомага хора с различни възможности, тоест с покупката й вие правите празника на някого друг още по-светъл.

 

И така, нека видим какво ви е подготвил Дядо Коледа. Дали съществува ли? Да, има го, той ви дава сили да се справите с покупките за празника, защото е зает да събира желания.

 

И така, да започнем с най-важния подарък - грижата за себе си. Затова сме подготвили писмо ОТ мен ЗА мен с пожелания и планове за следващата година. Не забравяйте, че най-важният човек в живота ви сте самият вие и затова заслужавате достойна грижа! Желанията се сбъдват, ако не ги изоставяме.

 

И за да посрещнем сладко сладко празниците, да си налеем чай с ром, кафе или горещ шоколад в новата порцеланова чаша. Да, това е чаша като всички останали, но също така в нея сме вложили лично послание, което да напомня, че кафето или чаят са лично и единствено ваши. Времето с тях също, а покрай празниците е важно да си отделим такова време.

 

Да не забравяме и топлите памучни коледни чорапи, които винаги приканват към зимен сън...имах предвид мързел. Всеки празник води след себе си поне няколко часа или дни в зимно безвремие с остатъци от празнични сладкиши, кулинарни изкушения или с чаша вино например. За това лично време, или за прехода в планината, дори за сивата киша, са нашите чорапи. Те напомнят за съвета на баба: “Пази си краката!”, защото само така можете да продължите напред. 

 

И все пак е зима. Студено е. Един богато декориран и топъл кашмирен шал може да превърне и най-скучното сиво или черно яке, палто в стилна зимна дреха. Аксесоарите отличават хората с  лятно чувство в сърцето през зимата. Нека ви е топло и лятно. Лятото идва….скоро.

 

И не на последно място - да поговорим за пари. Обикновено в пожеланията ни за празниците винаги присъства берекетът. Понякога го свързваме с пари, друг път с успех в живота и в професията, но винаги, винаги се надяваме да имаме повече от хубавото в живота. Парите са средство в преследване на щастието, е затова сме подготвили портфейл от естествена кожа, в който те да се множат.  

 

Бъдете щастливи, подарете си любов и нека празниците ви започнат! 

А новите ни коледни изкушения можете да разгледате тук!


Автор: Мая Цанева

mayatsaneva.com

Какво се случи с Box to Remember през 2019?

2 януари 2020 Измина и първата година от живота на Box to Remember! За нас тази година беше изпълнена с вълни от радости, но и трудности по пътя в търсене на правилната рецепта за устойчив бизнес с кауза! Една инициатива, предприета с много желание, вдъхновение и идеи, извървя  първите си стъпки, срещна първите си изпитания, остави първите следи в живота на много хора. А какви бяха те? Прочетете повече тук.

ИТ нинджа - от какво има нужда съвременният компютърен специалист?

24 септември 2019 Какво знаем за живота на ИТ нинджите? Те имат нужда от бърза мисъл и ловки ръце, за да кодират, ловят вируси и пишат приложения. Също така седят дълго зад компютъра си и социалният им живот често е оскъден. Те имат въображение и кураж и също така им се налага да разрешават ежедневни проблеми като погрешно включен рутер, да издирват изгубени документи,  или да влизат в битка с хакери, без да губят търпение. Не на последно място, имат специфично чувство за хумор, което и да не разбираме, уважаваме.

Организация на моминско и ергенско парти в 7 лесни стъпки

23 септември 2019 Планирането на тази вечер обикновено се случва в разгара на планирането на големия сватбен ден и често не остава време и фантазия за организирането на незабравима моминска/ергенска вечер. Ако все още не сте започнали да мислите за това, погледнете този основен  списък със задачи и въпроси, на които да си отговорите. 

Какво е да си част от екипа на Box to Remember?

17 септември 2019 Box to Remember работи в подкрепа на хората с различни възможности и се бори за равни права на пазара на труда. Екипът ни се състои от млади, енергични и борбени хора от глухата общност и такива с двигателни проблеми. А кои са те? Прочетете интервюто с прекрасната Нина!

Супермен - не! Супер учител!

23 август 2019 Неусетно и непреклонно новата учебна година идва и много ученици и техните родители отново ще потърсят начин да изразят своето уважение към учителите. Какво да направите, така че да изградите или заздравите връзката на ученика си с класа и учителите, да покажете ангажимента си да работите заедно с хората в образователната система за бъдещето на детето си?

5 причини да се обърнете към Box to Remember за оригинален корпоративен подарък

16 август 2019 Изборът на оригинален корпоративен подарък, който да не е безполезен, но да показва лично отношение и да подсили взаимния ангажимент между компанията и получателя, става все по-труден, нали?

Подаръците създават преживявания

14 август 2019 Всъщност в океана от стоки и услуги, с най-голяма стойност остават тези, които създават преживяване и съхраняват спомени. Често тези подаръци или стоки, действия от ежедневието или по повод не са скъпи като парична стойност, но са безценни, защото провокират въображението и предизвикват ума да запази моментите.

Три сватби и едно кръщене

13 август 2019 Преди няколко лета ми се наложи за една година да присъствам на три сватби и едно кръщене. Представете си как отворих гардероба си, драматично заявих: „Няма какво да облека!“, и още по-тежко , но с желание се заех със задачата да измисля подаръци, които да не са прахосъбирачки или просто поредният плик с пари.