Новини

Box To Remember с нова собственост

Yanka Trachuk

До днес Box to Remember работеше в подкрепа на хората с различни възможности, като им осигуряваше работа и възможности за развитие. Всички кутии се изработват със съдействието на глухи и слабочуващи хора и на лица с двигателни увреждания.

От днес вече Box to Remember е не просто бизнес с кауза, а бизнес, който е собственост на хората с различни възможности, защото ние вярваме, че именно това е естественото продължение на нашата кауза. Днес Полина и Диана, двете основателки на компанията, прехвърлиха всички дялове от дружеството на Янка Трачук – първият служител в компанията, майка на две деца със 100% загуба на слух, която доказа, че няма нищо невъзможно за нея и се превърна в една незаменима част от екипа на Box to Remember.

Днес вече, Box to Remember е нейн! Нейн, заедно с всички 423 авторски разработки на подаръчни сетове, всички налични материали и продукти в склада, цялата софтуерна структура на онлайн магазина, потвърдени поръчки за наши корпоративни клиенти и всичко останало.

Пожелаваме на Янка много успехи и сме сигурни, че в нейните ръце Box to Remember ще процъфти още повече, екипът ще се разрасне и Янка ще се затвърдиш като вдъхновяващ пример за успешен предприемач за всички хора с различни възможности! А ние винаги ще сме насреща , когато има нужда от помощ или съвет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.